Home / Isprobano / Butcher’s App

Butcher’s App

Pojavom tablet računala na tržištu pojavile su se i neke vrlo zanimljive aplikacije vezane uz kulinarstvo. Neke su vrlo kvalitetne, a neke, pa i ne baš. Odlučio sam stoga pokrenuti novu kategoriju vezanu upravo uz takve aplikacije. Današnja aplikacija je jedna od najboljih koju sam do sada vidio.

Nedavno je Pat LaFrieda, jedan najpoznatijih i najboljih mesara iz New Yorka u suradnji s tvrtkom “Zero Point Zero” predstavio jednu jako zanimljivu iPad aplikaciju. Radi se mesarskoj aplikaciji “Pat LaFrieda’s Big App For Meat” koju možete kupiti u iTunes za  6,99 $.

lafrieda

Aplikacija je “must have” za sve chefove. Napravljena je odlično, možda čak i genijalno. Aplikacija nudi oko sat vremena edukativnoga videa gdje stručni mesari pokazuju i objašnjavaju kako rezati različite komade mesa i njihovu detaljnu obradu, također moguće  vidjeti u 360º svaki komad mesa što može biti jako korisno. Meni je osobno, najzanimljiviji dio koji obuhvaća detaljan opis o dry-aging mesu. Vrlo detaljno i korisno.

Sviđa mi se ovakav pristup. Tehnologija nije nikakav bauk. Ona je tu da se koristi, a ovakvi projekti su pravi primjer. Sama aplikacija nije pretjerano skupa, cirka 50 kuna. Jeftinije nego mnoge knjige iste ili slične tematike, a bolje.
Jedinu pravu zamjerku koju imam prema ovoj aplikaciji je ta da ne postoji verzija za Android 🙁

Kako aplikacija izgleda možete pogledati na Zero Point Zero You Tube kanalu.
httpv://www.youtube.com/watch?v=9NBxzdXLLMk&list=PL86BFAACC4E713795&index=7&feature=plcp
Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  

About Kristijan

Just a heavy metal fan that likes to cook :) chef @centar academia zagreb

Check Also

Giblors odjeća

Inače sam veliki  ljubitelj Tibard kuharske odjeće. Sjećam se svoje prve uniforme kupljene još davne …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Bad Behavior has blocked 81 access attempts in the last 7 days.

Butcher’s App

by Kristijan time to read: 1 min
0

Powered by <" title="gemišt" rel="follow"> http://www.kutjevo.com/hr/proizvodi/shop.product_details/8/flypage.tpl/23.html