Home / Isprobano / Preša za krumpir by Sol i papar

Preša za krumpir by Sol i papar

Napraviti glatki kremasti pire od krumpira nije baš lako. Ako izuzmemo začinjavanje, prvi korak ka kvalitetnom pireu jest da od kuhanog krumpira napravimo glatko smjesu za pire, naravno bez grudica. Često se dogodi da mladi kuhari bez nekoga znanja i s jako malo iskustva, kad im zadate zadatak da naprave pire, uzmu štapni mikser im pomoću njega pokušaju raditi. Problem ne u tome što se to sa štapnim mikserom ne može napraviti. Jedino što tim potezom možete napraviti jest ljepilo za tapete, a to naravno ne želimo.

Stoga da bi to napravili kako se spada potrebna nam je kvalitetna pa usudio bi se reći vrhunska preša za krumpir. Ono što vam mogu reći iz iskustva je da ju u 99% domaćih restorana nećete naći stoga je najbolje da si ju sami kupite. Možda će mnogima zvučati čudno, no naši restorani i nisu baš najbolje, a kamoli najkvalitetnije opremljeni. Stoga da bi obavili kvalitetan rad potrebna vam ponekad i vlastita oprema.

Iz svoga iskustva preša za krumpir je dobra investicija. Iako nije jeftina ova koju sam si nabavio iz dućana Sol i papar svoj posao odlično obavlja već dvije godine. Ergonomski gledajući radi se o lijepo dizajniranom kuhinjskom gadgetu koji ugodno leži u ruci. Jedina zamjerka koju imam jest da je sama zapremina manja nego li što bih volio, pa ako imate veće količine krumpira za obraditi taj posao će trajati malo duže. Ali to je stvarno traženje “dlake u jajetu” po pitanju zamjerki.

Osim lakoće rada i ugodnosti koju preša pruža, ono što će vam se svidjeti jest činjenica da iza nje ne ostaju grudice. Pire je posve gladak, baš onakav kakav treba biti. Savršen za daljnju obradu. Preša se lako čisti i pere, te je pogodna za perilicu. Uglavnom mogu reći da sam jako zadovoljan jedino što bih volio jest da preša ima vreću zapreminu što bi mi uvelike olakšalo posao.

20130530-170526.jpg

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  

About Kristijan

Just a heavy metal fan that likes to cook :) chef @centar academia zagreb

Check Also

Giblors odjeća

Inače sam veliki  ljubitelj Tibard kuharske odjeće. Sjećam se svoje prve uniforme kupljene još davne …

3 komentara

  1. Bok kristijan zanima me ova presa i kako se moze narucit?ak bi mi mogli poslat kontakt br ili email pa da vas nazovem?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Bad Behavior has blocked 81 access attempts in the last 7 days.

Preša za krumpir by Sol i papar

by Kristijan time to read: 2 min
3

Powered by <" title="gemišt" rel="follow"> http://www.kutjevo.com/hr/proizvodi/shop.product_details/8/flypage.tpl/23.html