Home / Isprobano / Kuharska odjeća – Le Chef

Kuharska odjeća – Le Chef

Le Chef je poput Tibarda poznata marka kuharskih uniformi. Iako sam već godinama veliki ljubitelj upravo Tibardovih proizvoda moram priznati da mi se sve više i više sviđa dizajn i kvaliteta Le Chefa. Već sam ranije bio spomenuo da je vrlo važno da svaki chef koji drži do sebe ima svoju uniformu. Barem dvije a poželjno je i puno više. S le chefom sam se prvi put susreo prije tri godine kada sam kupio svoju prvu kuharsku tuniku. Nije bila loša, dapače jako ugodna i vrlo prozračna što je bitno, ali tunike nikada nisu bile moj đir. Prošle sam je godine poklonio jednom kolegi s kojim sam radio u hotelu Life.

Trenutno imam DE92 le chef Executive kuharsku jaknu koju sam kupio u trgovini Living Colour. Jako je ugodna i prije svega moderna. Iako sam ja svoju dobio s crnim gumbima njih sam ubrzo promijenio u bijele jer da budem iskren ja fakat ne volim crne gumbe na bijeloj uniformi. Na plavoj da, na crnoj da, ali na bijelima ne.

rsz_c360_2013-03-10-19-02-21

Le chef je poznat po svojoj staycool® tehnologiji koja omogućava bolji protok zraka. Poput Tibarda i le chef nudi kompletni asortiman za kuhare. Od pregača, kapa, hlača i sl. Imam i par jako lijepih kuharskih hlača, čvrste su i lako se održavaju. Materijal je također lagan, prozračan i baš je fino u njima raditi. Nude odličnu zaštitu, a ni ne znate da su na vama koliko su lagane.

Nažalost nemam niti jedinu njihovu kapu pa ne mogu ništa reći o njima. Šteta jer baš mi se sviđa ova ovdje. Bio sam naručio i kapu i odjeću i obuću u Living Colouru čak dva puta no očito su zaboravili. Nema veze.

Uglavnom da sažmem ovu recenziju. Da li se isplati nositi Le Chef odjeću. Pa rekao bih da. Iz mog iskustva radi se o vrlo kvalitetnoj odjeći koja priznajem ima svoju cijenu koja nije mala, ali isto tako ima i svoju pouzdanu kvalitetu. Ja ću svakako za sebe još Le Chef uniforma naručiti jer mi je u njima udobno za raditi, a ujedno i dobro izgledaju.

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  

About Kristijan

Just a heavy metal fan that likes to cook :) chef @centar academia zagreb

Check Also

Giblors odjeća

Inače sam veliki  ljubitelj Tibard kuharske odjeće. Sjećam se svoje prve uniforme kupljene još davne …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Bad Behavior has blocked 81 access attempts in the last 7 days.

Kuharska odjeća – Le Chef

by Kristijan time to read: 2 min
0

Powered by <" title="gemišt" rel="follow"> http://www.kutjevo.com/hr/proizvodi/shop.product_details/8/flypage.tpl/23.html