Home / Isprobano / Pinceta za ribu

Pinceta za ribu

Svatko tko je ikada čistio ribu zna koliko je naporno i teško bez pravog alata očistiti najsitnije kosti. Bez kvalitetne pincete teško ćete moći ribu ispravno očistiti. Zamislite koliko je teško očistiti file osjetljive ribe poput orade, tj u potpunosti ga otkostiti od velikih ali i onih najsitnijih kosti s lošim alatom ili rukom. Nemoguća misija. Sjećam se jednog mladog kuhara iz Splita koji je muku mučio upravo s filetima ribe jer nije imao pincetu već je ribu čistio škarama. Bilo je tragikomično za gledati.

Zato tu u pomoć priskače Gefu koji nam donosi odličnu pincetu za čišćenje kostiju riba. Isprva sam bio skeptičan da će išta valjati čisto zbog njene veličine koja mi je djelovala da je pinceta jednostavno prevelika. Ali nakon par dana korištenja čisto se naviknete. Svidjet će vam se i oblik ribe u kojem je dizajnirana. Simpatično izgleda. Nije ju teško održavati. Kad završite s radom samo ju isperite u vodi i ubacite u stroj za pranje suđa.

11910_0511910_2_02

Kvaliteta izrade je stvarno na nivou. Izrađena je od nehrđajućeg čelika je, ali nije teška, težina je dobro izbalansirana. U ruci pinceta djeluje čvrsto i nemate osjećaj kao da će te ju potrgati ako malo jače stisnete. Što je za cijenu od cca 350 kn stvarno odlično.  Inače Gefu proizvodi slove za izuzetno pouzdane i dugotrajne što vam iz prve ruke mogu i sam potvrditi. Naime svaki Gefu proizvod počevši od preše za krumpir pa sve do brenera i mnogih drugi i dalje me vjerno služe i nakon toliko godina rada.

Kupiti ga možete sada kada smo u Uniji preko interneta ili ako vam se ne da s tim gnjaviti možete pronaći pincetu u trgovini Sol & papar u  Zagrebu.

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  

About Kristijan

Just a heavy metal fan that likes to cook :) chef @centar academia zagreb

Check Also

Giblors odjeća

Inače sam veliki  ljubitelj Tibard kuharske odjeće. Sjećam se svoje prve uniforme kupljene još davne …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Bad Behavior has blocked 117 access attempts in the last 7 days.

Pinceta za ribu

by Kristijan time to read: 2 min
0

Powered by <" title="gemišt" rel="follow"> http://www.kutjevo.com/hr/proizvodi/shop.product_details/8/flypage.tpl/23.html