Home / Isprobano / Crni čaj s mangom

Crni čaj s mangom

Osobno kod crnih čajeva preferiram one koji nisu aromatizirani voćnim okusima. Voćne čajeve rijetko kad pijem. Nije da ih ne volim nego mi jednostavno ne pružaju onu punoću okusa koji tražim od čajeva. Za ovaj čaj odlučio sam se zbog preporuke jako ljubazne i uslužne djelatnice trgovine Harissa u Zagrebu.

Za razliku od Margaret’s Hope crnog čaja ovaj nije tako dubokog, punog okusa, ali se crni čaj osjeti. Mango je u ukusu prisutan, ali na sreću nije pretjerano prejak, iako bih ja osobno volio da je malo manje manga. Dojam koji sam stekao jest da se čaj može piti ali ne prečesto ako niste neki veliki obožavatelj manga.

Miris je sasvim druga priča, tu mango na veliko dominira. Da ga date nekome tko ne zna da se radi o crnom čaju da ga pomiriše pomislio bi da se radi o nekom egzotičnom voćnom čaju. Oni koji su ga probali kažu da ih podsjeća na jedan Franckov čaj. Meni to ne paše, ali nekome se možda svidi.

Sve u svemu čaj nije loš. Da se piti te ako volite voćne arome manga izmiješane s kvalitetnim crnim čajem onda je ovo čaj za vas.

 

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  

About Kristijan

Just a heavy metal fan that likes to cook :) chef @centar academia zagreb

Check Also

Giblors odjeća

Inače sam veliki  ljubitelj Tibard kuharske odjeće. Sjećam se svoje prve uniforme kupljene još davne …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Bad Behavior has blocked 117 access attempts in the last 7 days.

Crni čaj s mangom

by Kristijan time to read: 1 min
0

Powered by <" title="gemišt" rel="follow"> http://www.kutjevo.com/hr/proizvodi/shop.product_details/8/flypage.tpl/23.html