Home / Isprobano / Giblors odjeća

Giblors odjeća

Inače sam veliki  ljubitelj Tibard kuharske odjeće. Sjećam se svoje prve uniforme kupljene još davne ne znam ni sam koje godine u trgovini Living Colour, tada još u hebrangovoj ulici u Zagrebu. Prekrasna crna uniforma koju još dan danas imam. Hodajući Zagrebom ove godine naišao sam na novootvoreni boutique Giblors ugostiteljske odjeće u Gundulićevoj ulici.

Za brani Giblors čuo sam i prije, ali nisam kupovao zbog lojalnosti prema Living Colouru. No kada su dućan u vlaškoj zatvorili odlučio sam da je vrijeme da napokon dam priliku giblorsu. Jer uniforma se ipak mora uživo probati, da se vidi dal paše, dal je lagano u njoj raditi i sl. To se ipak ne može preko web shopa.

Giblors je inače talijanska marka proizvoda, a sama firma ima dugogodišnju tradiciju u proizvodnji ugostiteljske odjeće. Sa tim rečeno odlučio sam se za jednu prelijepu smeđu uniformu. Dosada sam imao samo u crnoj boji te poneku bijelu.

Sam kroj je odličan, kao da je šivana po mjeri. Jednostavna je za zakopčati i prilično lagana za nositi. Super je kad radiš, možeš se fino kretati po kuhinji, a uniforma ti ne smeta. Što se tiče samog pranja, jednostavno se čisti a  ukoliko slijedite uputstva proizvođača sve će biti u redu.

Giblors me, moram iskreno priznati, ugodno iznenadio i siguran sam da ćemo dalje surađivati. Djelatnica u njihovom butiku u Gundulićevoj je izuzetno ljubazna i profesionalna što je veliki plus. Svakako preporučam da navratite do njih i sami vidite jel Vam se kaj dopada.

Share the joy
  •  
  •  
  •  
  •  

About Kristijan

Just a heavy metal fan that likes to cook :) chef @centar academia zagreb

Check Also

Patka vol1

Sjećam se još dok sam radio u restoranu Mirna u Samoboru, tada pod vodstvom dvojice …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Bad Behavior has blocked 125 access attempts in the last 7 days.

Giblors odjeća

by Kristijan time to read: 1 min
0

Powered by <" title="gemišt" rel="follow"> http://www.kutjevo.com/hr/proizvodi/shop.product_details/8/flypage.tpl/23.html